У Дніпрі медики виходжують бійця з Хмельниччини Олександра Рибака

У 25-річного чоловіка, який вже встиг півроку воював на передовій, влучили три кулі снайпера

838

Олександра Рибака рятують у Дніпровській лікарні імені Мечникова. Туди потрапляють майже всі українські бійці, які одержали на фронті важкі поранення. Зараз тамтешні лікарі виходжують Олександра Рибака, пише медіа-ресурс volyn.

Чоловік одержав три кульові поранення. Його шлях до одужання буде тривалим і нелегким.  Однак герой із Хмельниччини його неодмінно здолає, адже тут на нього чекають молода дружина та півторарічна донечка. Дізнавшись про поранення бійця, багато краян підтримали його сім’ю коштами на лікування. Допомогла й Хмельницька дирекція АТ “Укрпошта”, зібравши допомогу на порятунок пораненого.

Дивіться також: Захисників України привітали в Чорноострівській ОТГ

Крім того керівник обласного відділення “Укрпошти” Олег Хавронюк, який свого часу командував українським  батальйоном у контингенті миротворчих сил ООН і пройшов не одну “гарячу точку”, звернувся до воїна з особистим листом.

«Коли ця війна скінчиться, ти повернешся додому, йтимеш вулицею, а назустріч — люди, які не знатимуть, що ти був там. Однак про це знатимеш ти, це назавжди буде з тобою. Твої спогади — це те, чого не залишиш там, в окопах чи бліндажах. Ти будеш серед людей, знову настануть буденні проблеми… Але ти будеш цьому всьому радіти, бо це — ЖИТТЯ. І це найцінніше. Все зміниться! Неодмінно зміниться! Ми в це віримо, і в це вірять ще 46 мільйонів українців, яким ви даруєте мирне, спокійне та безтурботне життя… Подяки словами буде замало, але Дякуємо тобі від усього серця!» – написав Олег Хавронюк.

 

" " " "