На Хмельниччині сусіди врятували палаючий будинок, а господаря – не змогли

Люди помітили пожежу в сусідському будинку і відразу кинулись на допомогу

1315

Трагедія сталась у селі Сохужинці  Ізяславського району, йдеться в оперативному зведенні служби з надзвичайних ситуацій.

Сигнал про пожежу надійшов на номер “101” майже опівдні, об 11.40. Туди виїхав пожежний автомобіль із рятувальниками. Однак до їхнього приїзду сусіди зуміли погасити вогонь власними силами. Пожежа  не встигла розповсюдитись на велику площу. Згоріли лише матрац і постіль, що були застелені на ліжку поряд із піччю.

На тому ж ліжку, очевидно, приліг відпочити і господар будинку. На жаль, 85-річний чоловік знайшов смерть у своїй палаючій хаті, врятувати його не вдалось.

Пожежники припускають, що загоряння могло статися від неправильної експлуатації печі. Очевидно, постіль стала тліти від контакту із розпеченим залізом.

Читайте також: У Хмельницькому пенсіонерку врятували за крок від суїциду

За минулу добу на Хмельниччині , крім цієї, виникло ще сім пожеж у різних куточках області. Зокрема, ще один приватний житловий будинок загорівся на вулиці Завадського у Хмельницькому. Там вогонь наніс будівлі великого збитку: знищено двері, підлогу, стіни і перекриття будинку. Та, на щастя, ніхто з людей не постраждав.

" " " "