У ДТП на Хмельниччині травмувалася 8-річна дитина

Загалом внаслідок дорожнього інциденту травми одержали четверо осіб

1260

На Хмельниччині трапилася аварія за участю двох легкових автівок, внаслідок якої четверо громадян, серед яких 8-річний хлопчик, отримали травми. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився в день святкування Незалежності України ввечері на перехресті автодоріг “Кам’янець-Подільський — Білогір’я” та “Гусятин — Городок”.

В аварії постраждали 2 легкових автомобілі – “ЗАЗ 110307”, під керуванням 43-річного мешканця села монастирок Ярмолинецького району,  та “SSANG YONG”, за кермом якого перебував 44-річний житель Кам’янець-Подільського.

За попередньою інформацією, водій автомобіля “ЗАЗ” допустив помилку, яка призвела до зіткнення з іномаркою. Аварія призвела до травмування водія “ЗАЗ 110307”,  а також трьох його пасажирів, серед яких дві жительки села Монастирок 1987 та 1980 років народження, та 8-річний хлопчик. Дитина госпіталізована до травматологічного відділення районної лікарні з переломом стегнової кістки. Наразі стан хлопчика оцінюють як задовільний.

Читайте також: На Хмельниччині трапилася ДТП: серед постраждалих одна дитина

За фактом вчиненого порушення ПДД в поліції вже відкрили кримінальне провадження. Усі остаточні причини та обставини аварії встановлюються правоохоронцями.

" " " "