У двох школах Волочиського району відзначили Дні народження

1634

 Свято, що об’єднує покоління. У Богданівецькому НВК святкували 50-літній ювілей. Привітати рідний заклад із Днем народження завітали педагоги, випускники та учні. Як і годиться, у такий день діляться здобутками та успіхами. До слова, школа у Богданівцях – не єдиний заклад району, де святкували ювілей.

 Богданівецький НВК, що у Волочиському районі, вперше відкрив двері для дітей та вчителів у 1968 році. Тоді поріг нової будівлі загальноосвітньої школи переступило 190 учнів. З того часу минуло 50 років, тож сьогодні тут святкують ювілей. Привітати рідний заклад із Днем народження приїхали випускники.

Наразі в закладі навчаються 60 дітей. Попри відбиток, який залишила демографічна ситуація, заклад має чим пишатися, зазначає директор Богданівецького НВК.

 Як результат – школа неодноразово входила в десятку кращих в районі. Пишаються тут не лише учнями та випускниками, а й вчителями. Серед яких є й ті, хто все життя присвятив Богданівецькому НВК.

 Ювілей школи – важливе свято для тих, хто не з чужих слів знає, як розвивався заклад, переконані у благодійному фонді Сергія Лабазюка «Ми поруч».

 Піснями та танцями святкували День народження школи і в селі Писарівка Волочиського району. Цьогоріч у закладі відзначають 100-річний ювілей. На урочистості завітали педагоги, учні та випускники.

Долучилися до заходу і помічники Сергія Лабазюка. Як і годиться, завітали не з пустими руками. У закладі намагаються йти у ногу з часом, тож поступово оновлюють матеріально-технічну базу. Все – аби понад півтори сотні учнів здобували освіту за сучасними методами. Представники ж місцевої влади зазначають, таке велике село як Писарівка, потребує нового приміщення для школи.

Про розвиток Писарівки, а відтак і покращення демографічної ситуації, свідчить й те, що цього навчального року в селі відкрили нове приміщення дитячого садочку. Фінансували реконструкцію будівлі з ріхзних джерел. Зокрема за сприяння Сергія Лабазюка на відновлення приміщення спрямували 663 тисячі державних субвенцій.

 

 

 

" " " "