У дитячому садочку діти сортували сміття

576

 Спеціальний транспортний засіб, який приймає від населення небезпечні відходи, працює в нашому місті вже майже 2 роки. Хмельничани активно приносять сюди відпрацьовані батарейки, термометри, побутову хімію, акумулятори тощо. Екоавтівка не тільки збирає небезпечне сміття, а й проводить просвітницьку роботу. Частим гостем Екобус є у дитячих садочках. Працівники «Спецкомунтрансу» з малечку навчають хмельничан відповідально ставитись до сортування відходів та збереження навколишнього середовища.

 Екобус завітав до вихованців дитячого садочку «Журавлик», що у Хмельницькому. Екоавтомобіль тут вже не вперше і малеча вже знає все про сортування сміття.

 Працівники «Спецкомунтрансу» вкотре нагадали дітям про важливість сортування небезпечного сміття. Кажуть, діти навчаються самі, а вдома навчають і батьків розділяти відходи.

 До слова, кількість сміття, яке зібрав Екобус цього року набагато більше, ніж минулого. У 2018-му зібрали 2-і тони батарейок, 17 тисяч люмінісцентних лампочок, близько 4-х тисяч енергозберігаючих, півтони протермінованих медикаментів. Крім того Екобус збирає і макулатуру. 

 

 

" " " "