У Групі компаній Вітагро звели житловий комплекс для працівників

1384

 Комфортні умови для своїх фахівців. У Групі компаній Вітагро звели житловий комплекс для працівників. Це новенький шестиповерховий будинок у Волочиську, де облаштували 26 службових квартир. Усі – з сучасним ремонтом та меблями. Ключі від одно, дво та трикімнатних осель вручили працівникам.

Дворічна Мирося з батьками розглядають новеньку оселю. До цього часу мешкали у найманій квартирі, де умови були геть іншими.

Тепер сім’яготується до переїзду. Новеньким житлом її забезпечили в Групі компаній Вітагро. Там Олександр і Олександра працюють проєктувальниками.

А мешкатимуть вони – по сусідству з колегами. Ще двадцять п’ять службових осельу цій новобудові надали працівникам «Вітагро».

Усі одно, дво та трикімнатні квартири мають якісний ремонт та оснащені сучасними меблями. Так, у Групі компаній дбають про добробут своїх підопічних.

Будівництво комплексу, до слова, триває. Невдовзі там облаштують ресторан, магазин та аптеку. З’явиться на території і сучасний спортивний майданчик. Словом, буде усе необхідне для комфортного життя мешканців. У Вітагро кажуть, такий соціальний проєкт  реалізовують вперше. Стартували з Волочиська, утім на черзі й інші міста, де працює Група компаній.

 

 

 

" " " "