У Хмельницькому відзначили 102 річницю боїв під Крутами.

1129

Спортивне орієнтування, розбирання та складання автомату Калашникова та стрільба. У Хмельницькому відбувся квест-змагання,приурочений до 102-ї річниці бою під Крутами. До організації заходу долучилися фактично усі міські установи, прикордонники та активна молодь.

Показовими виступами у Хмельницькому розпочали квест,приурочений102-ій річниці бою під Крутами. Цьогоріч організатори вирішили відійти від занудливих лекцій, а запросили молодь на змагання просто неба.

Із автоматом  Калашникова учні добре знайомі. Майже рік вони вивчають теорію, а потім із легкістю його складають та розкладають. Відтак,і змагання привернуло чимало уваги у молодого покоління.

Інша частина команд вирушила у квест-гру доріжками парку. Там вони показували вміння орієнтуватися на місцевості. Учасники зізнаються, завдання не складне, але хороша фізична підготовка вітається.

Хоч формат розваг впроваджують вперше та відгуки молоді вже задовільні. Кажуть, їм не сумно. А головне, що й про подвиг студентів під Крутами вони не забувають.

Ба більше, кажуть, такі заходи потрібно організовувати частіше.

Поки всім змагалися – козаки готували смачненьке. Спочатку теплий чай із бутербродами, а от потім польові смаколики.

На завершення усі учасники отримали дипломи та медалі. Організатори  додають, відзначення боїв під Крутами у такому форматі планують зробити щорічним.

 

" " " "