У Хмельницькій школі №1 вшанували Героїв Небесної Сотні.

946

Читали вірші та співали пісень. У Хмельницькій школі №1 вшанували Героїв Небесної Сотні. Адже цього тижня не тільки в місті, а й в Україні згадують події п’ятирічної давнини. Нині ці події називають Днями Гідності та Свободи.

Учні третього класу  Хмельницької ЗОШ №1 запалили лампадки та вшанували Героїв України. Про них вони чули та знають, хоча, можливо, ще до кінця не усвідомлюють, який подвиг вони зробили для їхнього майбутнього.

Відвідав захід й учасник подій на Майдані. Щоправда тоді Олег Кушнір виконував наказ вищих посадовців і стояв з іншої сторони барикад. Та з часом це не завадило піти до зони АТО і захищати кордони нашої держави. Сьогодні він згадує події зі сльозами на очах. Каже, потрібно цінувати та шанувати кожну мить, поки ми можемо зберігати мир.

Додає – дедалі більше дівчат бажають здобути саме військову освіту. І вони захищають спокій країни не гірше, ніж чоловіки.

Для керівництва школи приємно, що молоде покоління розуміє й переймається проблемами, які далеко за межами нашої області.

" " " "