У Хмельницькому буде п’ятий «Green Fest»

2638

Пінна вечірка, фарби холі, святкова фотосушка та лаунж-зона. 24-го червня у Хмельницькому відбудеться п’ятий «Green Fest». Ювілейну річницю, за гарною традицією, відзначатимуть на території міського пляжу, або, як кажуть самі організатори, на території майбутнього молодіжного парку. Власне, його презентація і стане родзинкою цьогорічного фесту.

Це кадри третього «Green Fest» – мокрі війни, дитяча зона,  фарби холі та спортивні поєдинки. А це вже кадри четвертого фесту.

Як завжди весело, захопливо, активно та спортивно. Не стане виключенням і цьогорічний «Green Fest», навпаки буде ще цікавішим. 24-го червня у Хмельницькому зелений фестиваль відбудеться вп’яте.

Ювілейну річницю, за гарною традицією, відзначатимуть на території міського пляжу, або, як кажуть самі організатори, на території майбутнього молодіжного парку. Власне, його презентація і стане родзинкою цьогорічного фесту.

Окрім цього, буде ще багато цікавинок. До прикладу, традиційні фарби холі.

Якщо фарби холі – візитка кожного «Green Fest», то пінної вечірки зелений фестиваль ще не бачив.

Нагадаємо, 24-го червня у Хмельницькому відбудеться п’ятий «Green Fest». Традиційно, усіх чекають на території міського пляжу.

 

" " " "