У Хмельницькому добудували дитячий садок на Дальніх Гречанах.

2975

Нові робочі місця та дитячий садок. У місті завершили будівництво дитячого навчального закладу №7 «Козачок». Будівельні роботи, а, точніше, реконструкцію недобудованого басейну школи №20, розпочали наприкінці 2016 року. Заклад розрахований на шість груп, які відвідуватимуть понад сто двадцять дошкільнят. На його облаштування з місцевого бюджету витратили кругленьку суму – понад 14 мільйонів гривень.

У переліку електронної черги у дошкільні навчальні заклади міста Хмельницького з’явився новий дитячий садочок. Він знаходиться у мікрорайоні Гречани на вулиці Івана Павла ІІ поблизу школи №20. Свою роботу він повноцінно розпочне з нового навчального року. Тут планують запустити шість різновікових навчальних груп.  Вже понад дев’яносто батьків встигли записати своїх дітей. Найбільшим попитом користується перша молодша група  віком від двох до трьох років – тридцять дві дитини. Середня та старша групи поки не мають і запланованої двадцятки.

Відкриття нового ДНЗ дає змогу створити шістдесят п’ять нових робочих місць.

Будівництво дитячого садочка вже можна вважати завершеним. На сьогодні вже підключені усі комунікації. Нині працівники доводять до ладу прилеглу територію та утеплюють фасад. Активно завозять необхідні меблі, облаштовують харчоблок за сучасними вимогами.

" " " "