У Хмельницькому конкурс перевізників перенесли через ухвалу суду .

824

Як не одне, то інше…. У Хмельницькому конкурс перевізників перенесли через ухвалу суду. Нагадаю визначити переможців, тобто тих,хто забезпечуватиме функціонування громадського транспорту у місті з початку 2018-го, мали 23 жовтня. Втім, один із кандидатів-підприємців не встиг подати документи вчасно і звернувся до суду. Суд у п’ятницю його підтримав.

Зібрали конкурсний комітет на засідання фактично аби оголосити про те, що конкурс перенесено. Щонайменше на двадцять днів. Такі терміни випливають із прийнятих судом постанов.

Тепер міська рада матиме 10 днів аби оскаржити рішення. Якщо ж документи підприємця-перевізника приймуть, відтоді до конкурсу мине ще декада.

Рішенням конкурсного комітету перевізники, що встигли вчасно подати свої документи зрозуміло невдоволені.  Втім, рішення суду є рішенням суду.

Керівництво підприємства, котре не встигло вчасно подати документи на конкурс, на засідання не завітало. Натоміть відправили юриста, та правом коментування його не наділили.

Втім у міськраді ще раз запевнили, що хмельничанам це не загрожуватиме й громадський транспорт у січні наступного року вулицями міста курсуватиме відповідно до розкладу.

 

" " " "