У Хмельницькому планують створити нову фотозону.

1022

Нещодавно біля кінотеатру «Планета»  з’явилася фотозона із парасольками. А вже через тиждень керівництво закладу вигадало нову ідею. Біля технічної фасадної сторони хочуть встановити скульптуру «Очікування». В ній хочуть зобразити молодого хлопця, який довго чекає свою обраницю, котру запросив на перегляд кінофільму. Таким чином у місті планують відновити традицію побачень за переглядом нової романтичної стрічки.

У Хмельницькому планують створити нову фотозону. Вона розповідатиме справжню романтичну історію двох закоханих. На презентації проекту, яка відбулася 20 червня,  громадськості показали міні-макет майбутньої скульптури «Очікування».

До слова, ще півстоліття тому такі побачення були у всіх закоханих пар. Це була чи не єдина можливість проявити свої наміри щодо другої половинки. І, звісно, доводилося на неї трохи зачекати. Вартість цього проекту складає шістсот вісімдесят тисяч гривень. Директор кінотеатру «Планета» додає, презентований макет скульптури не остаточний. Для цього і розпочали громадські обговорення. Каже, хоче, аби людям вона припала до душі. І вони приходили фотографувалися і дивилися хороші фільми. Найдорожчою буде бронза, з якої і робитимуть скульптуру. Таких грошей у кінотеатру не має. Тому планують шукати грошової підтримки у меценатів та містян.

Також вже написали тематичний вірш. Його розмістять на банері за скульптурою, щоб закрити не надто привабливий фасад.

Кожен із бажаючих може залишити свою пропозицію на сторінці кінотеатру «Планета» у фейсбуці.

" " " "