У Хмельницькому попрощалися з Віталієм Балицьким

1371

Сльози, квіти та вічна пам’ять. На центральному стадіоні Хмельницького в останню путь провели екс-футболіста на тренера «Поділля» Віталія БАлицького. Попрощатися з великою людиною прийшли родичі, близькі, знайомі на уся футбольна спільнота міста.

Ось цей стадіон, його трибуни, кожну роздягальню Віталій Балицький знав як свої п’ять пальців. Тут розпочинав кар’єру футболіста, тут став тренером і тут його проводжали в останню путь.

У вічність Віталій Балицький відійшов 23-го липня на 39-му році життя, до 40-річчя залишалося всього кілька місяців.

Друзі, родичі, близькі та уся футбольна спільнота міста прийшли попрощатися з великою людиною. Свого наставника в останню дорогу усім складом проводжало і хмельницьке «Поділля».

Для хмельницького «Поділля» це – велика втрата. За життя Віталій Балицький сам грав у футбол, а потім свій досвід передавав молодому поколінню. У місцеву команду зробив неоціненний внесок, бо вкладав не тільки знання, а й душу.

У футбольній спільноті Віталій Балицький був просто Бал. Його дуже любили діти та поважали тренери. В останню дорогу його проводжали оплесками, мовляв на стадіоні звик чути саме таку подяку за свою працю.

Віталій Балицький назавжди залишиться у серці «Поділля», міста, країни та зарубіжжя. Бо ж як футболіст встиг пограти у Хмельницькому, Києві, Луцьку, Кропивницькому, Броварах, Щасливому, Луганську та навіть у Росії та Румунії. Наш телеканал висловлює щирі співчуття рідним, друзям, колегам та підопічним Віталія Балицького.

" " " "