У Хмельницькому презентували дитячий фільм-пародію, знятий місцевою театральною школою

1104

Червона доріжка, жива картина й вручення «Оскара»… У Хмельницькому презентували дитячий фільм-пародію, знятий місцевою театральною школою.

Червона доріжка, жива картина й вручення «Оскара»… У Хмельницькому презентували дитячий фільм-пародію, знятий місцевою театральною школою «Пармезан». Це – не тільки перший кіно досвід театралів, а й фактично дитячий фільм-піонер, знятий у Хмельницькому. Всього за шість днів один оператор, один режисер і майже два десятка акторів зробили майже неможливе – зняли сорокахвилинний «Гаррі Поттер і Філософський троль».

Отак Хмельницький обласний музей перетворився на школу чаклування та чародійства Хогвардс.

Зняли сорокахвилинний «Гаррі Поттер і Філософський троль» хмельничани: режисерка Анастасія Строян й оператор та монтажер Ілля Сопілчар. Шість повних днів на знімання і ще кілька, аби скласти усі дублі до купи і вуа-ля.

Адже кожен із півтора десятка акторів вже з чималим досвідом. До прикладу Надія за своїми маленькими плечима вже має два роки театральної школи. Тут зіграла ненажеру. Каже, зйомки у кіно дуже припали до смаку.

Грати доводилося переграючи, зізнається режисерка. Саме таким побачила втілення пародії у життя. У фільмі кожному знайшлася головна роль.

А після шаленого успіху прем’єри, акторсько-знімальна група щиро сподівається, що одним показом їхня кінострічка не обмежиться.

 

" " " "