Дитяча усмішка – найвища нагорода

1413

Дитяча усмішка – найвища нагорода. В обласному центрі патрульні та Хмельницький молодіжний клуб розвитку організували свято для вихованців сиротинця. Аби на новорічні свята ті повірили у диво, копи та активісти підготували цілу розважальну програму.

Дитяча усмішка – найвища нагорода. У Хмельницькому патрульні та громадські активісти організували свято для вихованців сиротинця. Відбувся захід у рамках програми «ПОЛіС» та за підтримки міжнародної організації «Айрекс».

Аби на новорічні свята близько півсотні дітей повірили у диво, копи та активісти підготували цілу програму з розвагами, солодощами та подарунками. Окрім того, патрульні поліцейські нагадали про важливість знання ПДР.

Фактично на свято завітали близько півсотні дітлахів. Кожен з них знайшов свою забаву. Одні – каталися на роликах, другі – підкорювали батути або занурювалися у море м’яких іграшок, а ось Вані до вподоби – інше.

Позитивні емоції, віра у диво та новорічний настрій гарантовані кожній дитині, а для організаторів їх усмішка – найвища нагорода.

 

" " " "