VII Всеукраїнський турнір з бойового самбо

1547

На честь Святого Миколая Чудотворця. У Шепетівці відбувся сьомий Всеукраїнський турнір з бойового самбо серед юнаків. Традиційно об’єднали змагання сотні учасників зі всієї країни.

Рівне, Харків, Ужгород та Хмельницький, а загалом сім команд виявили бажання позмагатися VII Всеукраїнському турнірі з бойового самбо серед юнаків.

Традиційно відбулися змагання у Шепетівці. Без перебільшення, нині це невеличке містечко – фактично столиця бойового самбо і не лише Хмельниччини.

Вже сьомий рік поспіль турнір організовують на честь Святого Миколая Чудотворця. Фактично поєднує він не лише спортивний азарт, а патріотизм та духовність.

По суті, цього року учасників мало бути значно більше, втім через погодні умови та особисті проблеми деякі команди не приїхали. Та тим не менше, ті, хто завітали – насправді потужні суперники.

Неабияку підтримку має Юрій Давидюк. На змаганнях юнак виступає не вперше та й не вперше перемагає, втім, зізнається, на миттєвий тріумф у цьому турнірі сподіватися не варто, адже з року у рік суперники стають сильнішими.

На перемогу сподівається і Андрій Шамрай. Попередньо, каже юнак, наполегливо тренувався, тому на перше місце заслуговує.

Тільки перемагати приїхав харків’янин Кіріл Красніков. Бойовим самбо 16-річний юнак займається немало-небагато – 8 років. За цей час, зізнається, було чимало поєдинків та звершень, втім навіть зараз кожен бій як перший – з адреналіном та емоціями.

А ось Нікіта Кшижинський у бойовому самбо не так давно, втім нагороди його не лише попереду, а й зараз є. Наразі юнак – призер чемпіонату Європи з бойового самбо, а ось на цьому турнірі відзначився першим місцем.

У підсумку свої місця завоюють не лише учасники, а й команди. Так Хмельниччина сподівається тільки на перемогу.

Власне, такі ж плани декларують і на наступний рік. Адже у 2018-му, запевняють у федерації, Шепетівка зустрічатиме восьмий Всеукраїнський турнір з бойового самбо.

 

" " " "