У Хмельницькому стартував чемпіонат України з велоспорту на шосе

2767

Командна та групова гонки, а також гонка-критеріум. У Хмельницькому стартував чемпіонат України з велоспорту на шосе. Триватимуть змагання три дні. 21-го та 22-го липня пройдуть командна та групова гонки. Заїзди відбудуться на об’їзній дорозі від перехрестя на Кам’янець-Подільський до перехрестя на станцію Богданівці. У неділю 23-го липня, гонка-критеріум пройде на Майдані Незалежності.

18 годин автодороги. Таким був шлях Данила та Дмитра до Хмельницького. Самі хлопці – з Червоного Лиману Донецької області. Сподіваються, відстань у 1200 кілометрів подолали немарно і додому поїдуть з нагородами.

Не так здалека, як хлопці, втім і не зблизька прибули ось ці дівчата. У багатоденній гонці велосипедистки представляють Миколаївську область.

Нагадаємо, велоподія такого масштабу у Хмельницькому проводиться не вперше. Цього разу чемпіонат України з велоспорту на шосе триватиме три дні. 21-го та 22-го липня пройдуть командна та групова гонки.

Заїзди командної та групової гонок відбудуться на об’їзній дорозі від перехрестя на Кам’янець-Подільський до перехрестя на станцію Богданівці. У неділю 23-го липня, гонка-критеріум пройде на Майдані Незалежності.

" " " "