У Хмельницькому стартував набір до поліції

1837

«Плюс» більше сотні копів для Хмельницького. 12-го червня в обласному центрі стартував набір до патрульної поліції. Лави місцевих правоохоронців поповнять 104 полісмени. Попередньо, претенденти пройдуть тестування та навчання терміном у чотири місяці.

Це кадри, майже, дворічної давності. Серпень 2015-го – розпочався перший набір до патрульної поліції. Тоді, охочих стати копом було чимало, особливо у Хмельницькому. На місце патрульного претендувало більше двадцяти кандидатів. Такого ж завзяття очікують і цього року. 12-го червня в обласному центрі стартував другий набір. Нині, хмельницькі поліціянти планують дібрати більше сотні полісменів. Аби стати одним із копів, для початку потрібно подати заявку. Зробити це можна з 12-го червня та протягом наступних 20 днів.

Це при умові, якщо вік кандидата від 20-ти до 35-ти років, має повну, загальну, середню або вищу освіту, посвідчення водія категорії “В” тільки вітається. Щоправда, кажуть полісмени, головне – бажання допомагати людям та служити їм. Якщо такі вимоги не лякають – сміливо заповнюйте онлайн-анкету, чекайте повідомлення та несіть пакет документів до Управління патрульної поліції. Потім – тестування. Це іспит на знання загальних навичок та законодавчої бази. Наступний етап – військово-лікарська комісія та іспит з фізичної підготовки, далі – співбесіда. Якщо усі етапи пройшли вдало – попереду навчання.

Опісля навчання, більше сотні полісменів вийдуть на вулиці Хмельницького. Разом з теперішніми копами вони патрулюватимуть місто. Обіцяють майбутнім поліціянтам зарплату від 8 тисяч гривень, зростання та розвиток, стабільну роботу та дружню команду. Та, основне – пропонують роботу, що допомагає зробити життя людей безпечнішим.

 

" " " "