У Хмельницькому супермаркеті обікрали волонтерку із Нідерландів.

1301

Взяв чуже – втратиш своє: хмельницькі правоохоронці відшукали злочинця, котрий обікрав закордонного волонтера. 50-річну громадянку Нідерландів ГАйму ТІнеке пограбували у одному із супермаркетів міста. Зловмисника відшукали за півтори години після скоєння злочину.

 

Приїхала в Україну допомоги, а в результаті сама звернулася за допомогою. 10 серпня до до чергової частини хмельницької поліції надійшло повідомлення про злочин. В одному із супермаркетів обласного центру ледь не стався міжнародний скандал. У волонтера із Нідерландів поцупили речі – прямісінько із камери схову. Нічого надзвичайного – три сумки з речами та паспортом хтось прихопив, навіть не відходячи від каси.

Лишень запримітивши, що в камері схову – пусто, іноземка кинулась до адміністратора магазину. Останній, не зволікаючи, викликав поліцію. Передивившись відео із камери спостереження, копи почали встановлювати особу злочинця. Поки працювали – знайшли поцуплене.

Злодієм міжнародного класу виявився 52-річний безробітний хмельничанин. Переконує, чужого брати не хотів – переплутав ятки у камері схову. Не приховує, раніше крав, утім, цей випадок – прикре непорозуміння.

Добрі наміри крадія ані постраждала, ані поліцейські не оцінили. За те, що взяв чуже, чоловік може втратити 6 років свободи. Слідство у даній справі триває.

 

" " " "