«Життя після поранення»

1216

У Хмельницькому відкрилася фотовиставка «Життя після поранення». 40 світлин вмістило шість історій ветерані АТО. Для показу фотографії готував український документаліст Олексій Фурман. Він особисто жив у родинах, які потрапили у пастку війни. Усе для того, аби показати мотивацію до життя попри каліцтво – втрату кінцівок і інших важких поранень.

Київський фотограф Олексій Фурман зібрав шість історій молодих воїнів. Кожен із них під час АТО отримали важкі поранення. Після них молоді хлопці ніколи не стануть такими, як були. Фізично Бо психологічно,  попри каліцтво залишаються позитивними і прагнуть жити.

Головна мета автора –  мотивувати до життя тих, хто так само як і герої став інвалідом. Сам переконаний, сила духу українського воїна – незламна. Щоденно тим, хто потрапив у жорна війни доводиться проходити через справжнє пекло. Звикати до життя без рук і ніг. І через нестерпний біль радіти дню наступному.

Наразі в Хмельницькій області проживає близько 9000 тисяч учасників бойових дій. З них 122 інваліда і 256 сімей, які залишилися без годувальника. Загальноукраїнська статистика – ще страшніша. Кількість поранених сягає 11 тисяч. Євген Грінчук – один серед них. 21-річний хлопець підірвався на протипіхотній міні. Залишився живим. Після 17 операцій.

Виставку «Життя після поранення» можна буде переглянути ще два тижні. В обласній науковій бібліотеці, що на вулиці Героїв Майдану, 28.

 

" " " "