У Хмельницькому відбулись щорічні «Подільські  медичні читання»

773

У Хмельницькому відбулись щорічні «Подільські  медичні читання».  На міжобласну   конференцію зібралися лікарі терапевтичного профілю з трьох регіонів.  Провідні науковці  знайомили лікарів-практиків з новинками в медицині та інноваціями у лікуванні пацієнтів.

У Хмельницькому науково-практичну конференцію  такого рівня проводять уже 11 років поспіль. Участь у ній беруть лікарі-інтерністи, лікарі загальної практики сімейної медицини,  терапевти, педіатри та вузькопрофільні спеціалісти.  Цьогоріч темою конференції обрали «Актуальні питання надання допомоги при лікуванні хвороб внутрішніх органів».

До Хмельницького провідні науковці Вінницького національного медичного університету привезли чимало новинок та інновацій в галузі охорони здоров’я.  Експерти наголошують, наука не стоїть на місці. Методи  лікування та діагностики  удосконалюються постійно.

Серед медиків  конференція користується популярністю. Аліна Костенко сімейним лікарем працює більше 10 років. Говорить, лікар має постійно розвиватись. Відвідувати  подібні заходи в інших містах  виходить не завжди. А тут на місці можна поповнити свій багаж знань .

Загалом участь у конференції взяли понад 300 делегатів. Кожен  з них отримав сертифікат.

" " " "