У Хмельницькому відбувся семінар, приурочений досягненням молоді.

852

8 листопада у Хмельницькій міській раді відбувся молодіжний семінар. Організаторами заходу стали представники управління молоді та спорту. Долучитися до обговорення нагальних проблем запросили активну молодь міста. Спільно вони згадали, що вдалося зробити за 2017 рік.  Також представники громадських організацій та місцевого самоврядування принесли нові розробки проектів на 2018 рік.

У Хмельницькому відбувся семінар «Участь молоді у формуванні, реалізації та оцінці молодіжної політики». Його організували в управлінні молоді та спорту, щоб поділитися вже успішними проектами, які вдалося втілити завдяки спільними зусиллями. Одним із головних здобутків став фестиваль «Грін фест».

Чимало проектів у 2017 році було втілено через активність громадських організацій та представників студентського самоврядування.

Одна із головних подій, яку принесла співпраця між владою і активною молоддю – це відкриття молодіжного центру. Центр стане новою платформою для розвитку міста. Нині вже відомо, яке саме приміщення виділять активістам.

Одними із учасників семінару стала громадська організація «Молодь за краще майбутнє». Загалом, на 2018 рік, активісти подали близько 30 проектів.

 

" " " "