У Хмельницькому вироблять проводку для електрокарів

1482

Специфічним машинобудуванням займаються у Хмельницькому. В місті вже два місяці працює підприємство, котре виготовляє проводку для електромобілів однієї із найвідоміших автомарок світу. Сто сорок робітників вже нині роблять до півтисячі комплектів за добу, і це далеко не повна потужність заводу, де по суті працює один цех. Ще два – ремонтують.

Два місяці – і вже підвищення. Андрій Федаш працює в’язальником на кабельному підприємстві. Спочатку пройшов навчання, а тепер готується до керівної посади. Тут слідкує, аби уся продукція відповідала стандартам якості.

Крім посади пан Андрій дочекався і на збільшення заробітної плати. Від початку листопада вона зростає ще на дві із половиною тисячі гривень.

І так думають усі сто сорок нинішніх працівників підприємства. Вони виготовляють дуже специфічну продукцію – проводку до електрокарів. Щодня тут створюють до півтисячі комплектів.

І це тільки квіточки. Потужності виробництва електрокарів тільки однієї марки за кілька років зросте зі ста тисяч до двох мільйонів. Тож робота у хмельничан закінчиться нескоро. А місто від цього тільки виграє, переконує Хмельницький міський голова.

Тим паче, що підприємство планує розширення.

" " " "