У Хмельницькому запрацював сервіс онлайн-платежів за комуналку

1708

Швидко й дешево. Відсьогодні у Хмельницькому за комуналку можна заплатити єдиною онлайн-квитанцією на сайті pay.net.ua. Цей сервіс нині представили у міській раді, він, до речі, міській казні не коштував ні копійки. Таким чином Хмельницький доєднався до Києва, Івано-Франківська та Тернополя – міст, де така платформа вже успішно себе зарекомендувала. Крім робочого кабінету на сайті pay.net.ua єдиною квитанцією за усю комуналку можна розрахуватися і користувачам Приват24.

За все й одразу. Таким принципом вирішили скористатися розробники сервісу оплати комуналки єдиною квитанцією онлайн. Водоканал, Теплокомуненерго, Спецкомунтранс – більше не треба оббивати пороги чи сайти цих установ у пошуках інформації по власному рахунку – все зібрано на одному  порталі, в одній квитанції.

При цьому сплату можна зробити регулярною, навіть, коли сума змінюється щомісяця. Сплачувати можна з будь-якої картки системи Visa чи MasterCard неважливо якого банку. А от власникам праватбанківських рахунків – найпростіше, навіть на сайт заходити не треба – достатньо мобільного додатку Приват24.  Роботу у програмі демонструє Юрій Браніцький – директор Південно-Західного регіонального управління «ПриватБанку».

Втім, система ще далека від ідеалу. До прикладу, у квитанціях не відображуються пільги чи субсидії – лише нарахована надавачем послуг вартість за комуналку. Над цим, кажуть, працюють .

А ще планують розробити QR-коди для кожної квартири.  Тим, хто переймається нелюбов’ю старшого покоління до сучасних гаджетів радять не змушувати полюбити їх , а просто зробити подарунок – оплатити комунальні послуги із власного рахунку.

 

" " " "