У Хмельницькому затримали любителя наркотиків та зброї

1538

Попався на гарячому. У Хмельницькому поліція затримала любителя наркотиків та зброї. Зловмисником виявився 37-річний місцевий житель. У своєму гаражі чоловік зберігав 40 кілограмів коноплі, 28 грамів амфетаміну та 5 одиниць переробленої зброї. Пістолети та револьвери, каже горе-затриманий, знайшов, адже давненько займається «чорними розкопками». Так саме випадково, за його словами, натрапив і на посіви коноплі. Усе добро, божиться,  продавати і не думав – зберігав виключно для власного споживання.

Конопля, амфетамін та зброя. Таке добро у своєму гаражі зберігав37-річний хмельничанин. І все б нічого, якби у гості не навідалися копи. Патрулювали вони проспект Миру і вирішили заглянути у гаражний масив. Перше, що кинулося в очі, – покинутий велосипед.

Побачивши непроханих гостей, метикуватий чоловік замкнувся в гаражі, втім, мабуть, передумав, і через кілька хвилин вийшов на розмову. Потім все ж таки зголосився показати наркохороми.

Далі працювала слідчо-оперативна група. Як виявилося, у своєму гаражі чоловік зберігав 40 кілограмів коноплі, 28 грамів амфетаміну та 5 одиниць переробленої зброї. Пістолети та револьвери, каже горе-затриманий, знайшов, адже давненько займається «чорними розкопками». Так саме випадково, за його словами, натрапив і на посіви коноплі. Усе добро, божиться,  продавати і не думав – зберігав виключно для власного споживання. Такому зізнанню поліціянти віри не ймуть. За даним фактом відкрито кримінальне провадження одразу за двома статтями. Наразі слідство триває, а у випадку доведення провини чолов’язі може світити термін у 8 років за гратами.

 

" " " "