«Хесед Бешт» – 18-ть: обласний благодійний фонд відсвяткував повноліття

1645

«Хесед Бешт» – 18-ть: обласний благодійний фонд відсвяткував повноліття. Урочисті заходи з нагоди свята відбулись в театрі імені Старицького. Привітати організації із Днем народженням прийшли чиновники, колеги-благодійники, лікарі, вчителі, волонтери і, звісно, підопічні – ті, заради кого «Хесед Бешт» і працює.

Танці, співи і щирі слова вітань – «Хесед Бешт» із розмахом відсвяткувала своє повноліття. Благодійна організація протягом 18-ти років допомагає різним категоріям краян – наркозалежним, малозабезпеченим, людям з обмеженими можливостями – всім тим, хто за волею долі опинився на узбіччі життя.

Соціалізація – один із основних видів діяльності благодійної організації. Взаємодіяти із суспільством тут навчають від самого початку. Група волонтерів активно працює з людьми із обмеженими можливостями.

Яскравим прикладом волонтерської допомоги є життя Вікторії Полісюк. 27-річна дівчина протягом 16 років прикута до ліжка. У неї повністю відсутня рухова активність. Утім, це не заважає їй бути корисною суспільству. За допомогою волонтерки «Хесед Бешту» Віка створює ось ці чудові картини. І від щирого серця жертвує їх на благодійність.

Відкрити серце ближньому має якомога більше краян, переконаний голова благодійного фонду Ігор Ратушний. Каже, робити це слід не на показ – для когось, а щиро. Заради кращого спільного майбутнього.

 

" " " "