У Хмельницькому змагалися бодібілдери та моделі

1520

Сім шкіряних поясів для семи абсолютних чемпіонів. У Хмельницькому пройшов перший відкритий чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу. Позмагатися за звання абсолютного вирішили більше півсотні спортсменів – це не лише чоловіки та жінки, а й, навіть, діти. Окрім того, око глядача тішили дівчата-моделі.

Сім шкіряних поясів для семи абсолютних чемпіонів. Цими вихідними у Хмельницькому пройшов перший відкритий чемпіонат України з бодібілдингу та фітнесу. Позмагатися за звання абсолютного вирішили більше півсотні спортсменів – це не лише чоловіки та жінки, а й, навіть, діти.

А ще, каже голова Федерації, щороку на чемпіонати приїжджають нові обличчя. Пояснення логічне – тримати себе у формі насправді важко, окрім того спортсмени також люди – переїзди, травми та й фінансові проблеми вносять лепту у підготовку культуристів. Разом з тим, бодібілдинг у Хмельницькому розвивається.

З Харківщини на перший чемпіонат завітала Христя Кулік. 14-річна дівчина виступала у категорії дитячого фітнесу.

Абсолютка у категорії боді-фітнес поїде на Закарпаття. Альона Самохіна, представниця Ужгороду, зізнається, до Хмельницького їхала тільки за перемогою.

Я ось Михайло Лук’янов пояс абсолютного чемпіона повезе на Чемеровеччину. Такий подарунок, зізнається чоловік, зробив собі на день народження.

Традиційно, почалося все ще у дитинстві, а ось культуризмом, зізнається чемпіон, захопився кілька років тому.

Насправді, зізнається сам чемпіон, бодібілдинг – це життєве захоплення, а ось основне заняття – служити та захищати, адже працює Михайло Лук’янов слідчим Чемеровецького відділення поліції.

 

" " " "