Як вберегти психічне здоров’я: у Хмельницькому відбувся другий професійний форум психологів.

1417

Як вберегти психічне здоров’я: у Хмельницькому відбувся другий професійний форум психологів. Протягом двох днів психологи, психотерапевти та лікарі інших спеціалізацій навчали колег і не тільки як розпізнати та лікувати розумовий недуг. Переконують, зробити це – не важко. На ранній стадії реально навіть самотужки.

У Хмельницькому відбувся другий професійний форум психологів та психотерапевтів. Протягом двох днів фахівці  навчали не лише колег, а й охочих до саморозвитку хмельничан – як зберегти своє психічне здоров’я. Організатори заходу певні, таке питання сьогодні цікавить чимало людей, адже поступово українці стають свідомі того, що дбати потрібно не лише про свій фізичний стан, а й про моральний.

Саме впевненість у собі і у завтрашньому дні, кажуть психологи, можна вважати одним із орієнтирів психічного здоров’я. Окрім нього їх, фахівці виділяють іще 15-ть. Розрізнити кожен людині із вулиці не завжди під силу. Спробувати можна, утім, якщо спроба виявиться невдалою психологи радять якнайшвидше звертатися до спеціаліста.

Психологи кажуть, за допомогою до них сьогодні звертається все більше і більше краян. Власне, на другому форумі також значно побільшало непрофесіоналів. Наш колега – режисер Руслан Юшкевич також серед учасників. Каже, зважаючи на те, що вчився на психолога, ніколи не гребує можливістю самовдосконалитись. Певен, отримані знання за будь яких обставин стануть в пригоді у майбутньому.

 

" " " "