У Хмельницькому змагалися бодібілдери

1212

Виснажливі тренування, здорове харчування та, головне, – правильна мотивація та сила волі. Близько півсотні тих, для кого це не просто слова, а життєве гасло завітали до Хмельницького помірятися м’язами. Чоловіки змагалися у категорії бодібілдинг та менс-фізІк, жінки – у фітнес-бікіні.

У п’ять хвилин на сцені, каже майбутній психолог Віталій, вкладено години тренувань, щоправда, не бодібілдингу, а воркауту. (Кадри 68-71,78)

А ось ця панянка завітала з Вінниччини. Любов – мати 8-річної дівчинки чудово виглядає та дасть фору ще 20-річним. Нині, зізнається, дуже хвилюється, адже на сцену виходить вперше.

Щоправда, аби вийти на сцену потрібні роки підготовки. Виснажливі тренування та здорове харчування – це далеко не усі компоненти успіху, головне – правильна мотивація, сила волі та, звісно, результат, навіть будь-якою ціною. Власне, свої напрацювання спортсмени показували цього тижня у Хмельницькому.

Чоловіки мірялися м’язами у двох категоріях, перша з яких – бодібілдинг. Тут оцінюється м’язова маса, пропорція та якість мускулатури. Трішки інші вимоги до менс-фізік. До слова, ця категорія зібрала найбільше учасників – кілька десятків.

Чарівні леді змагалися у категорії фітнес-бікіні. Традиційно, організувала все обласна федерація, втім не обійшлося без благодійників.

Обласні змагання – це лише початок, далі у бодібілдерів чемпіонат України і, власне, там запевняють, будуть кращі з кращих, а це близько чотирьох сотень учасників зі всієї країни.

 

" " " "