У Хмельницькому змагаються прикордонники

1725

Офіційне відкриття, поважні гості та, власне, сам турнір. У Хмельницькому стартував перший чемпіонат Державної прикордонної служби України з універсального бою. За нагороди змагаються більше сотні прикордонників зі всієї країни. Спочатку стражі кордону проходять лінію перешкод, далі вправляються у кульовій стрільбі і насамкінець – змагаються урукопашному бою.

Розпочинається усе зі смуги перешкод. Змагатися важко та й жарка погода для учасників аж ніяк не«плюс». Втім, умови, по суті, такі, як на кордоні.

Далі стражі кордону вправляються у кульовій стрільбі.

І насамкінець прикордонники змагаються у рукопашному бою.

Аби здолати суперника хмельничанину Дмитру Мінеску знадобилося менше півхвилини. Ринг, каже хлопець, відчути не встиг, втім не розчаровується, головне – перемога.

Перемога у цьому поєдинку – це, звісно, початок та, при цьому, і перший крок до загальної перемоги. Власне, вона і є ціллю Дмитра.

Дещо важче, втім також з перемогою, завершив свій перший бій і Заміщак Іван. Представляє хлопець Луганський прикордонний загін. Каже, перша перемога – щабель до чемпіонства.

А загалом за нагороди змагаються більше сотні прикордонників зі всієї країни. Об’єднав їх усіх перший чемпіонат Державної прикордонної служби України з універсального бою.

Цього року чемпіонат Держприкордонслубжиз універсального бою затіяли вперше, досі подібного не було. Окрім цього, ще один «плюс» – перше місто, котре приймає змагання – наш Хмельницький.

Втім, точно не востаннє, запевняють у Державній прикордонній службі України. Кажуть, чемпіонат з універсального бою стане гарною щорічною традицією.

Чемпіонат з універсального бою у Хмельницькому триватиме чотири дні. За цей час учасники пройдуть лінію перешкод, позмагаються у кульовій стрільбі тарукопашному бою. А вже у п’ятницю, 7-го липня, переможців першого турніру нагородять.

" " " "