У Хмельницькому з’явився ще один багатофункціональний майданчик

1556

Баскетбол, волейбол, міні-футбол та великий теніс. У Хмельницькому з’явився ще один багатофункціональний майданчик. Спортивне поле побудували на Проспекті Миру, поблизу 25-ї школи. Новий об’єкт місту обійшовся у більше ніж два мільйони гривень. Наступного року за майже три мільйони неподалік цього ж навчального закладу зведуть ще один спортивний майданчик. Це буде футбольне поле.

Ще донедавна на ось цій території була звичайна асфальтована площадка. Хоча і мала вона не найкращий стан, втім саме тут проводили уроки фізкультури. Тепер в учнів 25-ї школи з’явилася альтернатива.

На місці старої асфальтованої площадки з’явився багатофункціональний майданчик. Тепер тут можна грати баскетбол, волейбол, міні-футбол та навіть великий теніс.

В експлуатацію спортивний майданчик здадуть весною наступного року, втім обновку біля школи учні вже оцінили. Денис Сорокін, до прикладу, навчається у шостому класі. Попри те, що досі гарних умов для вуличних уроків не було, найбільше полюбляє фізкультуру. Тепер, каже, не тільки шкільне фізвиховання, а й весь вільний час проводитиме на новому майданчику.

Новий спортивний об’єкт обійшовся місту у більше ніж два мільйони гривень. Він став останнім, який збудували у поточному році.

Насправді багатофункціональний майданчик – не єдиний спортивний об’єкт, що збудували біля 25-ї школи. Наступного року за майже три мільйони тут зведуть ще один спортивний майданчик. Це буде футбольне поле.

Окрім цього, у Хмельницькому з’явиться ще кілька спортивних майданчиків. Так, запевняє міський голова, у 2019-му нові об’єкти побудують біля другої гімназії, на Нижній Береговій, поблизу дев’ятнадцятої школи та першої гімназії. Для інших розроблять необхідні документи, щоб зводити сучасні поля у 2020-му році.

" " " "