Спецрепортаж . День місцевого самоврядування .

921

Щороку працівники місцевого самоврядування 7 грудня відзначають своє професійне свято.  Саме у святковій атмосфері зустріли його і у Наркевичах. Попередньо  депутати та старости провели сесію, а опісля приймали подарунки та привітання. Серед нагороджених  – староста Чернявського старостинського округу. Жінка понад 25 років віддала роботі у сільському самоврядуванні.

Як каже голова Наркевицької ОТГ, щодня доводиться долати труднощі у роботі. Незважаючи на це в громаді налаштовані на гарні результати .

У святковий день кращі представники місцевого самоврядування отримали грамоти та подарунки  від помічників Сергія Лабазюка.

Відзначили старост та управлінців і у Війтовецькій ОТГ. Там помічники нардепа  нагородив тих, хто невтомно працює на благо громади. Місцеві жителі  охоче допомагають чепурити свої населені пункти, адже  разом можна досягти вагомих результатів, каже староста села Порохня.

У громаді мають плани на майбутнє, реалізовують проекти із благоустрою та залучають бізнес.

Тож у громадах переконують , святкування – це лише черговий етап у невтомній праці людей, що вболівають за долю своїх населених пунктів. А нагороди та грамоти стимулюють  ще сумлінніше виконувати свої обов’язки.

" " " "