У Хмельницькій міськраді презентували виставку живописних та графічних робіт

841

Такі різні, але об’єднані навчанням. У Хмельницькій міській раді презентували виставку живописних та графічних робіт. Їх створилиучні дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. А об’єднує їх художниця та викладачка Надія Сіренька.

Артем Олійник протягом п’яти років відвідує дитячу школу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Перші свої спроби малювати починав під керівництвом Надії Сіренької. Вона згодом стала справжньою мистецькою опорою та натхненницею.

Нині у Хмельницькій міській раді презентували художні та графічні роботи учнів та безпосередньо Надії Сіренької.  До експозиції представили й роботи вже випускників. Вони із теплом згадують свою творчу наставницю.

Колись саме вона допомогла розвинути талант до графічних малюнків у Яни Кучеренко. Роботи дівчинки вражають своєю наповненістю деталями. Коли їх споглядаєш, важко уявити, що всі образи створені звичайною чорною ручкою.

Цікава історія роботи «Милосердя» Олени Ковш. Дівчинка з дитинства полюбляла тварин. Каже, зносила додому усіх, що доводилося зустрічати. Нажаль, батьки таких поглядів не розділяли. Колимисткиня дозволила малювати на вільну тему, одразу взялася розповісти глядачу про красивих кошенят.

Надія Сіренька стала мистецькою наставницею не для одного десятка дітей. На своїх заняттях вона дає основи композиції, малюнку, живопису і основи життя.

 

" " " "