У Хмельницькому анонсували відкриття ще одної оновленої амбулаторії

Заклад розташований по Кам'янецькій 99

1015

У Хмельницькому незабаром запрацює ще одна оновлена сімейна амбулаторія, яка стане вже 25 амбулаторією, що створені в обласному центрі протягом останніх років. Про це повідомляє сайт Хмельницької міськради.

Заклад розташований за адресою вул. Кам’янецька, буд. 99. В амбулаторії будуть осбуовувати мешканців вулиць: Кам’янецька, Сковороди, Лікарняна, Короленка, Іваха тощо. Загальна кількість підписаних декларацій у цих районах приблизно 6,5 тисяч.

На оновлення споруди було витрачено більше двох мільйонів гривень. За ці кошти повністю відремонтували та оновили приміщення, замінили вентиляційні мережі, встановили протипожежну сигналізацію, нові меблі, техніку та медичне обладнання.

Окрім цього в Хмельницькому вже завершили капремонт амбулаторії №6, яка знаходиться в приміщенні поліклініки №2. В ній обслуговується приблизно 15 тисяч пацієнтів. Там також оновили приміщення, замінили усі мережі та встановили усе необхідне. Вартість проведених робіт склала понад 600 тисяч гривень. Наразі готується аналогічне оновлення сьомої амбулаторії, яка розташована неподалік.

Читайте також: На Хмельниччині 12 876 випадків інфікованих COVID-19 за увесь період карантину

«22 із 25 існуючих амбулаторій сімейної медицини у місті – оновлені! Залишилося відремонтувати ще три, і ми зробимо це наступного року. Сімейна медицина має бути максимально наближена до мешканця. Тому плануємо відкрити ще мінімум три нових амбулаторії», – розповів міський голова Олександр Симчишин.

" " " "