На Хмельниччину завітала заступниця міністра юстиції Ольга Оніщук

675

Проблеми юстиції та шляхи їх вирішення. На Хмельниччину з робочим візитом прибула заступниця міністра юстиції Ольга Оніщук. У Хмельницькому мала кілька офіційних зустрічей, зокрема з міськими та обласними чиновниками, а також з працівниками міжрегіонального управління. Говорили про наболіле – прийдешні реформи та перепони на шляху їх втілення.

У масках та з дотриманням соціальної дистанції. Саме так пройшли офіційні зустрічіОльги Оніщук. Заступниця міністра юстиції на Хмельниччину завітала з робочим візитом. Зміськими та обласними чиновниками, а також з працівниками міжрегіонального управління говорили про проблеми.

Тестування державних реєстраторів, каже заступниця міністра, запланували одразу після виборів. Єдине, якщо обмеження посилять, то тестування перенесуть. Якщо ж ні, то його проведуть навіть в умовах адаптивного карантину.

А ось, щоб ефективно працювали держані реєстратори, потрібно вдосконалити державні реєстри.  У цій сфері, каже Ольга Оніщук, також є проблеми.

Не оминули на офіційній зустрічі і майбутню реформу нотаріату. Передбачається, що кожна громада матиме свого нотаріуса. Більше того, у перспективі нотаріат може стати електронним.

" " " "