У Хмельницькому будівництво гуртожитків для військових вийшло на фінішну пряму

У гуртожитках поліпшеного планування створені всі належні побутові умови для комфортного проживання військовослужбовців

1440

У Хмельницькому військові, що служать у 8-у окремому полку спецпризначення Сил спеціальних операцій ЗСУ, незабаром справлятимуть входини у нові гуртожитки. Три будівлі сумарно розраховані на 375 ліжок, повідомляє armyinform.

Кожен із гуртожитків розрахований на 125 ліжок. Дві будівлі незабаром будуть готові до експлуатації. Усі комунікації до місць спільного проживання військових уже підведені. Зараз наближаються до завершення внутрішні роботи, триває монтаж освітлення. Третій гуртожиток вже практично готовий. Там у кімнатах вже збирають і встановлюють меблі.

Читайте такж:

Усі три гуртожитки мають по два поверхи. Там немає звичних “радянських” казарм. Військові проживатимуть в окремих блоках. У кожному блоці – по дві кімнати. В усіх блоках є душові кабінки, санвузоли, умивальники і бойлери.

На кожному з поверхів буде кухня і кімната для прання. За кошти Міноборони гуртожитки повністю оснастять меблями та необхідною побутовою технікою.

Будівельники обіцяють, що вже зовсім скоро військові-спецпризначенці зможуть переселитись у нові, комфортні помешкання, які мають відчутно поліпшити їхню якість життя.

" " " "