У Хмельницькому конфлікт між школярками міг обернутися трагедією

В одній із шкіл обласного центру школярка ледь не задушила свою ровесницю

2264

Напередодні, 24 листопада, в одній зі шкіл у Хмельницькому школярка ледь не поплатилася своїм життям через раптовий напад  своєї ровесниці. Про це повідомило видання “ХМ-ІНСАЙД”.

На 15-річну дівчину зненацька напала інша старшокласниця з її школи та почала душити. Конфлікту завадили очевидці, відтягнувши кривдницю від потерпілої. Тим часом дівчині стало зле, тож учителі одразу ж викликали працівників медичної служби, після чого повідомили про інцидент батьків обох фігуранток конфлікту та зателефонували в поліцію.

Під час огляду потерпілої у дитячій лікарні медики підтвердили наявність на її шиї слідів від душіння. Госпіталізації дівчині не знадобилося, проте лікарі зазначили, що інцидент міг обернутися справжньою трагедією. Нападниця стиснула шию своєї ровесниці настільки сильно, що ледь не зламала їй щитовидний хрящ.

Дивіться також: Як у Хмельницькому протидіють булінгу?

Батько потерпілої  при цьому повідомив, що спочатку він зі своєю дружиною має намір поспілкуватися з батьками агресорки, адже вона вже не вперше проявляє подібний гнів до учнів. На її поведінку вже скаржилися інші діти. Проте якщо ця розмова не призведе до бажаного результату і подібна поведінка продовжиться, то вони будуть змушені звернутись до правоохоронців.

" " " "