У Хмельницькому квартирант обікрав 69-річну пенсіонерку

У Хмельницькому постане перед судом чоловік, котрий вкрав заощадження 69-річної господарки, що здавала йому житло

783

69-річна пенсіонерка з Хмельницького, котра здавала житло, була пограбована своїм квартирантом. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними зловмисник вкрав у господарки усі грошові заощадження, срібло та документи. Загалом, окрім документів та срібних виробів, чоловік вкрав у жінки 28 тисяч гривень та 150 доларів США. Помітивши крадіжку потерпіла одразу ж звернулася до правоохоронців.

Полісмени провели низку слідчо-оперативних заходів та майже одразу ж встановили, що крадіжку скоїв 31-річний чоловік, який орендував у бабусі одну із кімнат квартири. Квартирант зізнався у скоєному. Частину коштів витратив на власні потреби, іншу частину разом з документами у нього вилучили працівники поліції.

Слідчі оголосили правопорушнику про підозру у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) та ч. 1 ст. 357 (викрадення документів).

Читайте також: На Хмельниччині жінка обкрадала селян прикидаючись інспектором електромереж

На даний час досудове розслідування завершено, матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровані до суду.

 

" " " "