У Хмельницькому матір і двоє синів отруїлися чадним газом: подробиці трагедії

Фахівці обстежують будинок, намагаючись знайти причину отруєння людей

1395

Трагічний випадок забрав двох дітей у молодої 32-річної жінки. Перша дитина, 4-річний хлопчик, помер дома вранці у неділю, 25 жовтня. Медики, які прибули на виклик до одного з помешкань по вулиці Кам’янецькій, змушені були констатувати смерть дитини. Вони ж сповістили про це випадок поліцейських. А невдовзі того ж дня швидка допомога вже забирала в лікарню 9-річного старшого брата померлого хлопчика і 32-річну матір дітей. Обоє скаржились на головний біль і нудоту.

 

Лікарі боролися за життя старшого хлопчика дві доби, та, на жаль, нічого не змогли вдіяти. Сьогодні вночі він помер у лікарні.

За висновками судмедекспертів, діти померли від отруєння чадним газом. Справу розслідує поліція. Крім того, фахівці зараз обстежують будинок, намагаючись виявити, яким чином чадний газ проник у квартиру. Обстежуються димові канали і вентиляційні шахти будинку, а також усе газове обладнання в квартирі, де сталася трагедія.

Читайте також: Перші жертви чадного газу . Без кольору, без запаху, без смаку, – його не дарма називають Тихим вбивцею

Поліція поки кваліфікує цю справу за статтею 115 ч.2 (умисне вбивство двох або більше осіб). Якщо буде доведено, що це злочин, то закон передбачає за нього від 10 до 15 років ув’язнення. Проте не виключено, що цей випадок перекваліфікують.

" " " "