Другий термін – останній? Олександр Симчишин подякував хмельничанам і поділився планами на майбутнє

778

Найкращий результат серед обласних центрів країни. Олександр Симчишин озвучив дані паралельного підрахунку. За даними штабу він набирає 88% голосів виборців. Його команда також отримує першість у трьох радах. Тому скрізь претендуватиме на голову. Хмельницький міський голова обіцяє кадрові зміни – навіть серед заступників, утім, прізвищ не називає. А ще обіцяє позиватися до одного із центральних телеканалів за сюжет про побиття журналіста.

88% голосів. Олександр Симчишин вперше озвучує результати паралельного підрахунку після виборів. Не приховує, сподівався на результат дещо менший – на 8%, тому отриманим більше ніж задоволений.

За даними паралельного підрахунку штабу до влади Олександр Симчишин цього разу йде із доволі серйозною підтримкою.

А це – близько 30 депутатів. Так само, більшістю, за словами Олександра Симчишина, його команда заходить і в обласну та районну ради. Міський голова каже, зважаючи на це політична сила претендуватиме на посади голів.

У мерії Олександр Симчишин анонсує суттєві перетрубації. Натякає навіть на зміну заступників.

Жодних прізвищ міський голова поки не називає, каже, про це говорити зарано. Додає, більше розповість після оголошення уже офіційного результату. Головне завдання, котре ставить перед собою тоді – скликання установчої сесії. Її планують за 20 днів після оприлюднення результату волевиявлення. А вже за тиждень міський голова планує й робочу сесію. Певен, її потрібно провести якомога швидше, адже нагальних питань – чимало. Більшість стосується ОТГ.

Що ж стосується передвиборчого бруду, міський голова пообіцяв позиватися. Мова про сюжет, котрий вийшов на одному з центральних каналів про побиття журналіста. Його Олександр Симчишин вважає необ’єктивним й надуманим, тому наразі готує судовий позов.

" " " "