У Хмельницькому не розминулися легковик та велосипедист, – відео

На щастя інцидент обійшовся лише легким переляком велосипедиста

2661

В обласному центрі біля зупинки “Юність” на перехресті вулиць Кам’янецька та Староміська трапилася ДТП, в якій постраждав велосипедист.  Про це повідомило видання “ХМ-ІНСАЙД”.

При цьому інцидент потрапив в об’єктив відеореєстратора одного з водіїв, який став очевидцем події. На кадрах видно, як водій легковика, рухаючись вулицею Староміською, прямо на перехресті біля “Юності” не надав перевагу велосипедисту, що їхав прямо. Це призвело до того, що машина зіштовхнулася з двоколісним.

При цьому слід зазначити, що велосипедист діяв у повній відповідності до ПДД та ще й був одягнений у сигнальний жилет. Однак навіть це не допомогло йому цникнути зіткнення з водієм, який зловив ґаву.

«На регульованому перехресті вулиць Староміська та Кам’янецька, водій автомобіля, рухаючись по Староміській, при повороті ліворуч на Кам’янецьку, не надав перевагу в русі велосипедисту, який рухався прямо», – прокоментувала подію представник УПП в Хмельницькій області Роксолана Вавренюк.

Читайте також: Рівень алкоголю у 10 разів перевищував норму: у Хмельницькому водій в’їхав у три автомобілі

Однак аварія видалася настільки незначною, що як водій легковика, так і сам постраждалий велосипедист. Відмовилися від допомоги правоохоронних органів, тож інцидент навіть не був зареєстрований.

" " " "