У Хмельницькому обстріляли тролейбус: під вікном, в яке влучила куля, стояв дитячий візок

Поліція розслідує обставини інциденту

4743

Винуватців або винуватця обіцяють знайти і покарати. Втім, не факт, що знайдуть. Принаймні, ніякого речового доказу не залишилось: ні кулі, ні камінчика – лише круглий 5-міліметровий отвір у склі тролейбуса, розповідає podillyanews,  посилаючись на “Місто”.

Інцидент стався у неділю близько 21.00 у мікрорайоні Ракове, розповідає Віра Давидюк, яка  кермувала тролейбусом. Каже, почула хлопок. Спочатку думала, що в салоні щось упало, а потім вийшла з тролейбуса і побачила, що у вікні утворилася дірка.

Читайте також: Паркова революція у Хмельницькому: у парку Чекмана комунальники зносять усе

Водійка попросила людей вийти та викликала поліцію. Поліцейські обшукали салон тролейбуса, а також дорогу, проте кулі не знайшли. Не побачили й камінчика підходящого діаметру. Наразі однозначно можуть сказати лише одне: стріляли не з вогнепальної зброї, а, вірогідно, з пневматичної гвинтівки. Можна сказати, на щастя не з вогнепальної, адже на ту мить у тролейбусі було багато людей, а саме під тим злощасним вікном стояв дитячий візочок.

Поліція відкрила за цим інцидентом кримінальне провадження і все-таки шукатиме зловмисників. Адже це вже не перший випадок у Хмельницькому, коли обстрілюють тролейбуси. А поки що машину відігнали на ремонт, треба замінити скло. До речі, нова шибка коштує 3 тисячі гривень. “Жарти”, вони обходяться недешево.

" " " "