У Хмельницькому охоронець розважального закладу торгував наркотиками

Впійманий на гарячому продавець наркотиків може отримати 10 років колонії

686

У Хмельницькому направлено на судовий розгляд кримінальну справу щодо збуту амфетаміну. Наркотичну речовину перепродував охоронець одного з розважальних закладів обласного центру.

37-річний чоловік був упійманий на гарячому під час збуту чергової дози амфетаміну. Як з’ясувалося в ході досудового слідства, він купував амфетамін, тримав його у себе вдома і згодом перепродував.

Правоохоронці затримали продавця наркотиків у квітні цього року. Ним виявився охоронець одного з розважальних закладів обласного центру, пише прес-служба прокуратури Хмельницької області. До своєї основної роботи чоловік знайшов собі ще й кримінальний підробіток. Втім, важко сказати, що було для нього підробітком, а що основним джерелом доходів.

Вже найближчим часом справу розглянуть у суді. Закон передбачає за такий злочин від 6 до 10 років ув’язнення із конфіскацією майна, що належить винуватцеві.

До речі, у повідомленні прес-служби прокуратури не називають заклад, в якому працював наркоторговець. Та судячи з опублікованих фото, йдеться про горезвісний “СВ”.

Горезвісний – тому, що “прославив його” не лише охоронець, а ще й власник цього закладу Віктор Вікарчук. За ним уже тягнеться шлейф різноманітних правопорушень. За одними з них уже прийнято судові рішення, але вони не виконуються. Йдеться про численні порушення пожежної і техногенної безпеки, які виявлені в “СВ”, і які суд зобов’язав власника усунути. Але заклад і досі продовжує працювати.

Читайте також: У розважальному закладі хмельницького бізнесмена Вікарчука провели обшуки

Ще одне порушення – нехтуваннями нормами карантину. “СВ” продовжував працювати і під час локдауну. За сукупністю цих правопорушень Вікарчуку було присуджено нічний домашній арешт. Його адвокат подав апеляційну скаргу на це рішення. Однак Хмельницький апеляційний суд залишив цей запобіжний захід у силі. Отже пан Вікарчук муситиме, таки, перебувати вдома щодоби від 23:00 до 6:00. Запобіжний захід діятиме до 2 червня 2021. Та не виключено, що його продовжать і після цієї дати.

" " " "