У Хмельницькому патрульні впіймали злодіїв на території автосервісу

Двоє чоловіків впіймались на гарячому, із викраденими запчастинами

967

Хмельницькі ТОРівці під час патрулювання затримали двох місцевих жителів, які вирішили “поживитись” на одному з підприємств автосервісу обласного центру. Причому зухвальці пішли “на справу” вчора серед  білого дня, йдеться у повідомленні патрульної поліції Хмельницької області.

Очевидно крадії розраховували, що у вихідний на підприємстві нікого немає, а отже ніхто їх не зловить за руку. Проте вийшло трішки не так.

Проходячи повз будинок № 125 на вулиці Чорновола, за адресою якого, власне, і розташований автосервіс, патрульні помітили біля огорожі підприємства чоловіка, що почав метушитись, як тільки їх побачив. Така підозріла поведінка чоловіка їх зацікавила, і патрульні підійшли ближче.

Читайте також: Синдром Зайцевої: водії у Кам’янці-Подільському ледь не повторили сумнозвісну харківську трагедію

З’ясувалось, що за огорожею автосервісу є ще один чоловік, який, угледівши ТОРівців, відразу кинувся навтьоки. Однак його спроба втечі виявилась марною. Патрульні затримали обох чоловіків та викликали слідчо-оперативну групу.

Як з’ясувалось, “набіг” на автосервіс здійснили 40 і 33-річний місцеві жителі, які вже встигли підготувати для “транспортування” через огорожу металеві запчастини від автомобілів,що належать власнику підприємства автосервісу. Завдяки оперативним діям патрульних крадіжці вдалося запобігти, а винуватців затримати. Надалі слідство має дати правову кваліфікацію їхньому “промислу”, але те, що він підпадає під кримінальну статтю, беззаперечно.

 

" " " "