У Хмельницькому планують створити постійно діючий центр для прийому великогабаритних відходів

1119

У Хмельницькому хочуть навести лад із великогабаритними відходами. Фактично кожного дня містяни викидають старі шафи, дивани та побутову технікуу невстановлених місцях. Таке сміття збирають комунальники, подекуди це приносить чимало незручностей, адже його викидають поблизу сміттєвих баків. Аби вирішити ситуацію, працівники офісу «Розумне Довкілля Хмельницький» вирішили створити постійно діючий центр для таких відходів.

Старі дивани, побутова техніка та одяг матимуть нову домівку. Офіс «Розумне Довкілля Хмельницький» запускає новий проєкт, який покликаний навести лад із великогабаритнимивідходами. Йдеться про непотріб, який не поміщається до звичайного контейнеру. Кожного дня містяни викидають безліч брухту у звичайні контейнери, або залишаютьпросто поблизу них. Така ситуація сповільнює роботу комунальних служб та забруднює навколишню територію.

Аби організувати роботу центру максимально ефективно, в офісі «Розумне Довкілля» запустили онлайн опитування.

В офісі планують запустити три напрямки розвитку нового центру. Тож, відходи можна буде вивозити самостійно за адресою Проспект Миру,7. Спеціальні майданчикиоблаштують і у віддалених у мікрорайонах.

Послуга зі здачі відходів для містян буде безкоштовною.

" " " "