Аптека сумнівного щастя: на Заводській приторговують наркотиками

2147

Аптека сумнівного щастя: на Заводській приторговують наркотиками. Місцеві кажуть, вже кілька років підряд звертаються куди лишень можна, аби змінити картинку під власними вікнами. На розі в одному із будинків розташувалась аптека, яка так і притягує до себе людей не хворих, а залежних.  Відтак, розповідають люди, самі чи не щодня стають свідками наркоманських розваг. Хтось бачив, як колються, хтось – як ділять дози, а хтось – як вживають пігулки жменями. Найстрашніше те, що тут – на районі – ніхто ні від кого не ховається. Усі про все знають, адже і до влади, і до правоохоронців люди звертались не раз. Копи, розповідають місцеві, на все, що коїться не реагують, а проїжджають повз. Додають, причини байдужості їм зрозумілі.

Ось цю аптеку на вулиці Заводській люди давно обходять стороною. По-перше, кажуть, сюди не йдуть, адже тут деруть у три дорога.

Причина друга, через яку до аптеки місцеві ані ногою – тут, кажуть, торгують наркотиками.

Підозрілі особи під аптекою і вдень, і вночі. Люди переконують, це – точка, куди з’їздиться ледь не увесь, так би мовити, бомонд Хмельницького.

Молоді матусі не на камеру розповідають нечувані речі. Говорити, відкривши обличчя, щоправда відмовляються. Не приховують, бояться. Адже певні, цей сумнівний заклад має добрий дах зовсім не факт, що не у поліції.

Ось ця матуся каже, уже сама перестала реагувати на те, що робиться на території. Переконує, відколи тут з’явилася аптека – набачилася чимало.

Найбільш матуся побоюється за малечу. Місце, облюбоване наркоманами – буквально за дитячим майданчиком.

В самій аптеці про те, що коїться поруч – ні сном, ні духом. Принаймні ось цей фармацевт переконував, заклад – кришталево чистий. Тут навіть ліцензії на торгівлю наркотичними речовинами не мають.

Хто правий – люди чи фармація – мали би розібратися правоохоронці. Наразі ми звернулися із проханням про офіційний коментар до поліції. Його не отримали, хоча все ще чекаємо на реакцію. Тож, далі буде.

" " " "