У Хмельницькому поліцейські вирахували і затримали наркоторговця

Чоловік торгував наркотичними речовинами через Інтернет

5320

У Хмельницькому поліцейські разом з працівниками СБУ  викрили місцевого жителями, який організував торгівлю прекурсором через мережу Інтернет, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Підозрюваний, 24-річний хмельничанин, створив і “розкрутив” декілька інтернет –ресурсів, на яких організував жваву торгівлю фенілнітропропеном. Це – домоміжна речовина, яку використовують для виготовлення одного з дуже небезпечних наркотиків.

Замовлення “бізнесмен” отримував через Інтернет, а відправляв їх різними поштовими сервісами в усі куточки України. Збував він свій “товар” по 50 гривень за один грам.

Молодик не працював сам, а мав помічника, так би мовити, технічного директора, який, власне, і створював інтернет-ресурси та здійснював їхню технічну підтримку.

Читайте також: Кримінальний сімейний підряд: У Полонному матір із сином збували наркотики

За період, поки слідчі “пасли” продавця, їм вдалося вилучити близько 2,5 кілограма прекурсору, що за цінами чорного ринку становить 125 тисяч гривень.

Якщо вину продавця доведуть, то своїми оборудками молодик може собі заробити від 5 до 8 років неволі із конфіскацією майна. Зараз правоохоронці вживають заходів, щоби притягнути до відповідальності ще й спільника продавця.

" " " "