У Хмельницькому презентували відремонтовану громадську приймальню

834

Комфортні умови для відвідувачів та працівників. У Хмельницькому відремонтували громадську приймальню соцзахисту. Там нині обслуговується 35 тисяч населення. Приміщення знаходиться за адресою вулиця Інститутська, 18. Тут обслуговують людей, які потребують субсидії, держдопомоги та соціальних нарахувань.

Комфортні умови для відвідувачів та працівників. У Хмельницькому відремонтували Громадську приймальню управління праці та соціального захисту населення. На Інститутській, 18 обслуговується 35 тисяч населення. Сюди мешканці міста приходять подавати документи задля отримання різноманітної соціальної допомоги.

Це фактично друга приймальня, яку почали реконструювати у форматі відкритого офісу. Першу зробили на Перемоги, 10а. Завдяки таким змінам  містяни отримують низку переваг. Головне – це комфорт, у якому вони можуть зачекати своєї черги до фахівця. Або ознайомитися із корисною інформацією, заповнити відповідні документи за зручним столом.

Додатково для персоналу облаштували їдальню та невеличку кухню. Також впорядкували приміщення архіву, де зберігаються особисті справи клієнтів.

В громадській приймальні працює 26 спеціалістів. Звісно, в умовах карантинних обмежень вони дещо змінили свій графік. Наприклад, відмовилися від обідньої перерви. Тож подати необхідні документи можна в порядку живої черги.

 

" " " "