У Хмельницькому пройде Еcо-Talks

631

Розповіді від тих, хто прагне та діє. У Хмельницькому пройде мотиваційна конференція «Еcо-Talks». Такий захід відбуватиметься не вперше, втім вперше на екологічну тематику. Спікерами виступлять еко-активісти, а також веломандрівники. Останні на двоколісних об’їхали понад два десятки країн Європи, а свої гаджети заряджали тільки енергією сонця. Про свою подорож повідають на Еcо-Talks.

Тепер ось так виглядає їх холодильник. На ньому магніти звідусіль – Австрія, Норвегія та ще два десятки країн. Європу Юлія Мазур та Сергій Толстіхін об’їхали на двоколісних.

В Осло веломандрівники жили в будинку, який опалюється підземними термальними водами. У Гамбурзі побачили колишнє сміттєзвалище, котре перетворили у музей екології. Таких прикладів вдосталь, каже Сергій. Про них розкажуть на мотиваційній конференції.

Першими дізнаються хмельничани. В четвер, 5-го жовтня, у Хмельницькому пройде мотиваційна конференція «Еcо-Talks». На ній Юлія Мазур та Сергій Толстіхін будуть одними зі спікерів.

Ще один спікер – Андрій Зоін. Він – організатор фестивалю «Республіка». Вже кілька років захід має нотку екологічності. Його відпочивальників вчать сортувати сміття.

Про все це і навіть більше Андрій Зоін розкаже на Еcо-Talks. Мотиваційна конференція у Хмельницькому пройде не вперше, втім вперше на екологічну тематику. Її мета – спонукати людей думати про своє майбутнє.

" " " "