У Хмельницькому пройшла акція «Діти попереджають»

1388

 Плакати з гаслами, наліпки та листівки. Юні хмельничани закликали водіїв не порушувати ПДР. Профілактичну акцію учні 13-ї школи, патрульні поліцейські та халківці влаштували на парковці поблизу одного з торговельних центрів. Там завжди багато кермувальників. Діти підходили ледь не до кожного, роздавали листівки та прохали їздити відповідально. 

 А попереджають діти про важливість дотримання ПДР. Тетянка Каліта, до прикладу, правилам вчить навіть батьків.

 Сьогодні ж Таня разом з однокласниками, патрульними поліцейськими та халківцями закликали не порушувати ПДР усіх. На парковці поблизу одного з торговельних центрів вони влаштували профілактичну акцію для водіїв.

Кілька дітей попереджали водіїв на тротуарі. У руках – плакати з гаслами. Їх школярі намалювали самі. Сьогодні ж хочуть, аби роботу бачили усі кермувальники.

 Ще частина учнів – на самій парковці. Тут завжди багато кермувальників. Школярі підходили ледь не кожного, роздавали листівки та прохали їздити відповідально.

 Перед початком руху пан Андрій пристібається. Так, каже, робить не на камеру, а постійно. Профілактичну акцію підтримує та додає, за участі дітей вона ще більш дієва.

 Про дитячий флешмоб позитивно відгукується і Володимир Огойко. Він – найкращий водій України. Попри те, що сам їздить відповідально, постійно бачить, як порушують інші. Найліпше, каже, коли дотримуватися ПДР закликають діти.

 На це сподіваються усі учасники акції. Її, до речі, провели у рамках тижня безпеки дорожнього руху. Спершу дотримуватися ПДР прохали школярі. Згодом вже без дітей, патрульні та халківці влаштують ще один флешмоб «Обирати тобі».

" " " "